Massachusetts

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Massachusetts

Некретнине за продају у Массацхусеттс

Границе Атлантског океана на истоку, државе Конектикат и Рходе Исланд на југу, Нев Хампсхире и Вермонт на сјеверу и Нев Иорк на западу.

Прије инвестирања у некретнине за продају у Массацхусеттсу добро је направити пажљиву процјену многих вриједности које утјечу на тржиште некретнина.

Масачусетс је америчка држава у региону Нове Енглеске, позната по својој значајној колонијалној историји. Бостон је главни град, али урбани центри од великог интереса посебно за некретнине за продају у Массацхусеттсу су Спрингфиелд и Ворцестер.

Бостонско тржиште некретнина поставило је рекорде 2018. упркос ниским нивоима залиха.

Обитељске куће и виле за продају у Цохассету, Медфорду и Бостону су веома добре.

Ова бројка је рекорд за ову врсту куће у том подручју. Цондос и Бровнстонес су такође приметили пораст продаје медијана, али ови бројеви су вероватно директан резултат мањег броја својстава

продат. Ово тржиште је сада рај за продавце са вишеструким понудама и вишим ценама које постају тренд.

У првом кварталу 2018. године забиљежили смо пад од 25,13% у домовима који су тренутно на тржишту и доступни купцима.

Бостон Глобе извјештава да Асоцијација Реалторса у Масачусетсу наводи да су просјечне цијене кућа за једну стамбену јединицу порасле за 4%. Дакле, чак и ако је расположивост кућа опала, просјечна цијена за продају куће је поново порасла, што продавцима даје најбоље погодности на тржишту Бостона још једну годину.

Спрингфилд је најбољи град у земљи за самце да купе некретнину за продају у Масачусетсу.

Пре десет година били смо на врхунцу рецесије и продаја некретнина за продају у Массацхусеттсу се можда чинила немогућом.

У овом граду раст рада града подстиче продају кућа.

Поред тога што су више кућа за продају, они такође троше мање времена на тржишту.

Постоји другачија психологија у Спрингфиелду која је заживјела у посљедње двије или три године, јер смо видјели различите економске могућности.

Град Ворцестер је несумњиво једно од пет најбољих места за живот и куповину некретнина за продају у Массацхусеттсу до 2025. године.

Ворцестер је један од најтоплијих и најконкурентнијих тржишта широм земље.

Да би подржали ову хипотезу, морамо размотрити обнову некадашњих "Бровнфиелд" простора у карактеристичним трговинама и ресторанима, узбудљив развој онога што је некада био Келлеијев трг у Дистрикту Цанал, даље паметне инфраструктуре, еколошки прихватљиви градски аутобуси, жељезнички сервис Унион Статион и аеродром.

Сигурно је да ће континуирани развој школа, инфраструктуре, урбане обнове и градова потиснути наш град више него што можемо замислити

Тржиште некретнина у ствари постаје невјеројатно конкурентно због тога што се продаје постојећи стамбени фонд, а Ворцестер је и даље пожељан.

  •  
    Прелазак у Бостон: комплетан водич и савет који вам је потребан

    Прелазак у Бостон: комплетан водич и савет који вам је потребан Масачусетс је један од најстаријих држава у САД. Проналажење куће у Масачусетсу је сан многих. Са својим капиталом, Бостоном, одликују га универзитети, колеџи и за највиши ниво благостања међу највишим у свијету. Све више стра ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 5663

Prodaja Вила, Massachusetts, Boston, Boston, Boston

138,608,469.06RSD
Prodaja
Вила

198 m²
Вила за продају.
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB